Passie voor bijzondere evenementen

Over Marry You

Met Marry You krijg ik, Amanda, de kans om mijn passie voor bijzondere evenementen te delen met tal van bruidsparen. Niets is mooier dan dat! Ik vind het heerlijk om mijn kennis van spijs en drank, mijn extensieve reiservaringen en de charme van mijn Caribbean roots in te zetten om van elke grote of kleine happening een onvergetelijk evenement te maken. Als weddingplanner combineer ik mijn kwaliteiten met mijn talenten om van elke trouwdag méér dan een groot succes te maken.

Kalm en ontspannen

Mijn doel

Het is mijn doel om ervoor te zorgen dat het bruidspaar zich de hele dag zo kalm en ontspannen mogelijk te laten voelen, gewoon omdat zij zeker weten dat alles tot in het detail goed geregeld is. De spanningen van het trouwen zelf, van het eindelijk écht aan elkaar verbonden worden, is meer dan voldoende spanning om je op te focussen. Als je de rest zorgeloos kunt laten gebeuren, dan kun je écht genieten van de dag zoals dat hoort. Je kunt altijd op mij rekenen als jouw ervaren weddingplanner. Ik zie mezelf niet alleen als de ‘architect’ van de grote dag, maar ook als raadgever, pleitbezorger en vriendin van elk bruidspaar. Die ‘klik’ op persoonlijk niveau is zo waardevol en maakt elke samenwerking mooi

 

De beste deals

Goede contacten

Marry You is centraal in het land gevestigd. Hierdoor kan ik mij als weddingplanner door heel het land inzetten. Geen uitdaging is te groot! Ik ben niet alleen optimaal bekend met de huwelijksmarkt, maar onderhoud ook goede contacten met de juiste leveranciers. Dit geeft vertrouwen én het zorgt ervoor dat ik voor elke trouwdag de beste deals kan sluiten die perfect passen bij de persoonlijke wensen en eisen van het bruidspaar. Uiteraard werk ik aan de hand van het door het aankomend bruidspaar vastgestelde budget, zodat ook hier geen zorgen over hoeven te bestaan.

Nader kennismaken

Als weddingplanner zet ik mij vooral in om van de trouwdag écht de onvergetelijke dag te maken die het hoort te zijn, zonder zorgen en stress, mét plezier en vooral heel veel liefde. Wil jij nader kennismaken met mij en de vele mogelijkheden van Marry You? Neem dan gerust contact op!

Contact